1Сухі гриби промити та відварити. Дрібно нарізати відварені солоні гриби.
2Моркву, корінь петрушки очистити та відварити, додати консервовані помідори, все разом тушкувати до готовності.
3Після розм'якшення коріння покласти варену картоплю і ріпчасту цибулю, посолити, поперчити, всі овочі протерти крізь сито або пропустити через м'ясорубку.
4В емальований посуд покласти яєчні білки, ретельно їх збити, потім додати гриби, овочеве пюре й обережно перемішати.
5Перекласти масу в змащену маслом форму або неглибоку каструлю, посипати меленими сухарями, запекти в духовці до рум'яної скоринки.
6СОУС: На сковороду висипати борошно, долити воду, покласти знежирений йогурт, посолити і, помішуючи, довести до кипіння.