Фрикаделька сипуча страви з м'яса грузинська кухня 10 Вересня, 2018 50 рецептов грузинской кухни Ingredients Яловичина - 500 г Цибуля - 3 шт. Масло топлене - 3 ст. ложки Петрушка - 2 ст. ложки зелені Бульйон або вода - 2‑3 ст. ложки Гранат - 0,3 склянки зерен Перець чорний мелений Сіль Directions 1М'якоть яловичини разом із зеленню петрушки пропустити через м'ясорубку. 2Цибулю нашаткувати, потушкувати в топленому маслі до м'якості. 3Додати мелене м'ясо, залишки масла та тушкувати все до готовності м'яса. 4Потім посолити, посипати чорним меленим перцем, влити трохи бульйону або води, перемішати і через 5 хвилин зняти з вогню. 5Всипати зерна граната, обережно перемішуючи (щоб не пом'яти їх), і одразу ж подати. 00:00