сипуча фрикаделька або смажений фарш по-грузинськи
сипуча фрикаделька або смажений фарш по-грузинськи

Фрикаделька сипуча

    

10 Вересня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Яловичина - 500 г

Цибуля - 3 шт.

Масло топлене - 3 ст. ложки

Петрушка - 2 ст. ложки зелені

Бульйон або вода - 2‑3 ст. ложки

Гранат - 0,3 склянки зерен

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'якоть яловичини разом із зеленню петрушки пропустити через м'ясорубку.

2Цибулю нашаткувати, потушкувати в топленому маслі до м'якості.

3Додати мелене м'ясо, залишки масла та тушкувати все до готовності м'яса.

4Потім посолити, посипати чорним меленим перцем, влити трохи бульйону або води, перемішати і через 5 хвилин зняти з вогню.

5Всипати зерна граната, обережно перемішуючи (щоб не пом'яти їх), і одразу ж подати.

00:00