Фрикадельки овочеві кольорові

    

1 Листопада, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Картопля - 3-4 шт.

Морква - 50 г

Капуста білокачанна - 50 г

Квасоля стручкова зелена - 50 г

Гриби - 50 г

Яйця - 1 білок

Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка

Приправа вегетта - 1/4 ч. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Олія для фритюру - 150 г

Зелень петрушки

Directions

1Очищену картоплю зварити до готовності, приготувати пюре. Гриби зварити до готовності, відкинути на друшляк і дрібно нарізати. Моркву, капусту і квасолю промити, очистити, нарізати тонкою соломкою і відварити в киплячій воді до напівготовності.

2З'єднати підготовлені продукти, додати яєчний білок, сіль, перець, приправу і розведений невеликою кількістю води крохмаль. Перемішати. З цієї маси сформувати кульки завбільшки з волоський горіх.

3Обсмажити фрикадельки в розігрітій до 180-200°С олії до золотистого кольору.

4При подачі оформити зеленню та морквою.

00:00