Фрікасе з макрелі (скумбрії) по-фінськи

    

19 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Макрель (скумбрія) - 1 кг

Морква - 100 г

Цибуля ріпчаста - 60 г

Коріння - 50 г

Зелений горошок - 120 г

Зелень

Селера

ДЛЯ СОУСУ:

Бульйон рибний - 150 г

Відвар овочевий - 150 г

Масло вершкове - 60 г

Борошно - 50 г

Перець

Сіль

Directions

1Підготовлене філе макрелі посолити, поперчити, нарізати невеликими шматочками і відварити в невеликій кількості води.

2Коріння петрушки, селери нарізати дрібними кубиками, цибулю - дольками та відварити разом із зеленим горошком.

3З рибного й овочевого відварів, масла, борошна приготувати соус і приправити його спеціями.

4Відварну макрель викласти на тарілки, загарнирувати вареними овочами, полити приготованим соусом і посипати дрібно нарізаною зеленню у великій кількості.

00:00