100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Телятина - 800 г
Масло - 100 г
Морква - 50 г
Цибуля - 50 г
Селера - 50 г
Борошно пшеничне - 100 г
Яйця -2 шт.
Молоко - 300 г
Лимон - 0,5 шт.
Лавровий лист
Перець чорний мелений
Петрушка - 1 пучок
Directions
1М'ясо від грудинки, шиї або лопатки нарізати на шматки, покласти в каструлю, залити холодною водою і варити, знімаючи піну.
2Додати очищені та розрізані навпіл моркву, селеру та головку цибулі, лавровий лист, чорний перець, посолити за смаком і варити до м'якості м'яса.
3СОУС: Борошно спасерувати на маслі, залити молоком і бульйоном, добре розмішати вінчиком, щоб не було грудок, і відставити. Додати яєчні жовтки і знову добре розмішати. Додати лимонний сік.
4М'ясо вийняти з бульйону, відокремити від кісток і залити соусом.
5При подачі посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки. У якості гарніру можна подати рис.