Філе камбали з винним соусом страви з риби американська кухня 11 Вересня, 2018 50 рецептов американской кухни Ingredients Камбала - 4 шматки філе Картопля - 600 г Овочева суміш заморожена - 750 г Вино сухе біле - 4 ст. ложки Вершки - 120 мл Кріп - 4 ст. ложки подрібненої зелені Гірчиця - 2 ч. ложки Сіль Перець Лимонний сік Олія Directions 1Картоплю очистити та зварити. 2Камбалу вимити, обсушити, скропити лимонним соком, посолити та поперчити. Філе згорнути трубочкою, закріпити зубочисткою. 3Заморожені овочі прогріти на сковороді з олією, посолити. 4Зверху викласти філе камбали, тушкувати ще 10 хвилин. 5СОУС: Вершки разом із гірчицею, вином і кропом довести до кипіння, потім посолити та поперчити. 6Подавати разом овочі, картоплю, рибу та винний соус. 00:00