Філе судака фаршироване страви з риби духовка, з черствого хлібу 25 Серпня, 2017 Блюда фаршированные (Семь поварят) Prep: 20 mins Cook: 30 mins Yields: 8 порцій Ingredients Судак - 800 г філе зі шкірою Батон пшеничний черствий - 0,5 шт. Яйце - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Молоко - 0,5 склянки Сметана - 2 ст. ложки Сіль Перець чорний мелений Directions 1По всій довжині філе зрізати шар м'якоті товщиною 1,5‑2 см. 2М'якоть двічі пропустити через м'ясорубку разом із розмоченим в молоці хлібом і ріпчастою цибулею. Посолити, поперчити, додати яйця, збити. 3На змащене маслом деко викласти один шар філе риби (шкірою вниз), поверх нього розмістити фарш і накрити другим шаром філе, надавши форму риби. 4Змастити рибу сметаною і запікати в духовці 30 хвилин. 5Подавати з маринованими овочами. 00:00