Філе судака фаршироване

    ,

25 Серпня, 2017

Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 30 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Судак - 800 г філе зі шкірою

Батон пшеничний черствий - 0,5 шт.

Яйце - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Молоко - 0,5 склянки

Сметана - 2 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1По всій довжині філе зрізати шар м'якоті товщиною 1,5‑2 см.

2М'якоть двічі пропустити через м'ясорубку разом із розмоченим в молоці хлібом і ріпчастою цибулею. Посолити, поперчити, додати яйця, збити.

3На змащене маслом деко викласти один шар філе риби (шкірою вниз), поверх нього розмістити фарш і накрити другим шаром філе, надавши форму риби.

4Змастити рибу сметаною і запікати в духовці 30 хвилин.

5Подавати з маринованими овочами.

00:00