Кріп, петрушка та кінза - 0,5 склянки зелені (крім гілочок)
Хмелі-сунелі - 2 ч. ложки
Лавровий лист - 3 шт.
Волоські горіхи - 0,5 склянки
Сіль
Directions
1Яловичину нарізати невеликими шматками, промити, залити холодною водою та варити ~ 2 години на помірному вогні.
2М'ясо вийняти, бульйон процідити, довести до кипіння, засипати в нього добре промитий рис, знову покласти м'ясо та посолити.
3Через 10 хвилин засипати дрібно нарізану цибулю, половину зелені, лавровий лист. Рис варити до готовності 20 хвилин.
4За 5 хвилин до готовності рису покласти товчені волоські горіхи.
5Відварити і протерти крізь сито аличу.
6За 10‑15 хвилин до закінчення варіння опустити в харчо аличу або гранатовий сік. Додати товчений часник, стручковий перець, дрібно нарізану зелень, хмелі-сунелі, сіль.
7Після зняття з вогню настоювати під закритою кришкою 3‑5 хвилин і посипати зеленню.