Харчо з горбушею перші страви мультиварка 31 Жовтня, 2016 50 000 избранных рецептов для мультиварки Prep: 10 mins Cook: 1 hr 50 mins Ingredients Горбуша середнього розміру - 1 шт. Помідори - 2 шт. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Часник - 3 зубчики Супова суміш (5 видів бобових і круп) - 3 ст. ложки Томатна паста - 2 ст. ложки Олія - 2 ст. ложки Сухий корінь пастернаку та петрушки - 1 ч. ложка Вода - 3-4 л Перець чорний мелений Сіль Directions 1Приготувати рибний бульйон. Рибу вийняти і розділити на шматочки, бульйон процідити. 2Цибулю і моркву дрібно нарізати. Помідори протерти на дрібній тертці. 3У чашу мультиварки влити олію, додати цибулю, моркву, протерті помідори і включити режим «Випічка» на 20 хвилин. 4Через 10 хвилин до овочів додати томатну пасту, часник, перемішати і смажити решту 10 хвилин. 5Додати супову суміш, рибу, бульйон, сіль, спеції і включити режим «Тушкування» на 1,5 години. 00:00