Хаш

      

27 Жовтня, 2017

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина - 1 кг рубців + 0,5 кг ніг

Хліб - 200 г

Молоко - 50 г

Часник - 1 зубчик

Directions

1Яловичі ноги обпалити над вогнем, промити. Рубці вимити. Рубці та ноги розкласти по різних каструлях і замочити на кілька годин у холодній воді.

2Потім ноги ще раз пошкребти та поставити варити. Рубці теж пошкребти, порізати, покласти в іншу ємність і теж поставити варити.

3Через кілька хвилин варіння воду злити, потім знову залити водою продукти та знову поставити варити, тепер уже до готовності - близько 6‑8 годин. Бульйон з ніг готовий, коли м'ясо легко відділяється від кістки, готовність бульйону з рубців визначають по молочно-білому кольору рідини.

4Після цього вміст двох каструль змішати, знову довести до кипіння і варити на маленькому вогні.

5Хліб порізати на шматочки, замочити в молоці.

6Після того як рідина в каструлі випарується на половину її початкового об'єму, до неї додати замочений хліб, варити півгодини. Суп набуде білого кольору.

7Закип'ятити воду, додати в суп так, щоб все м'ясо було покрито, варити на маленькому вогні 1,5 години.

8Подавати гарячим разом із натертим часником.

00:00