хашлама
хашлама

Хашлама зі свинини з баклажанами

      

8 Жовтня, 2016

365 рецептов грузинской кухни

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 2 hrs

Ingredients

Свинина - 1,5 кг

Помідори - 1 кг

Баклажани - 500 г

Морква - 1 кг

Перець болгарський - 500 г

Цибуля ріпчаста - 1 кг

Пиво - 500 мл

Лавровий лист - 6 шт.

Петрушка - зелень

Перець

Сіль

Directions

1У каструлю викласти шарами шматки м'яса, кільця болгарського перцю, кружальця помідорів, (кружальця баклажанів -?), брусочки моркви, кільця ріпчастої цибулі, посолити, поперчити, додати лавровий лист, подрібнену зелень петрушки, залити пивом і варити 2 години.

00:00