Хек в овочах

    

29 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Хек - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.

Морква - 2-3 шт.

Олія оливкова

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Тушки хека промити під холодною водою та натерти сіллю і чорним перцем. Обсмажити до напівготовності.

2Нарізану цибулю і моркву, посолити та смажити до напівм'якості хвилин 7-10.

3У сотейник налити оливкову олію, покласти половину приготованих овочів, зверху покласти рибу і накрити її другою половиною овочів. Сотейник накрити кришкою або фольгою та запікати в духовці 50 хвилин.

00:00