Хек, запечений з петрушкою

    ,

12 Квітня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Хек - 800 г філе

Помідори - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Лимон - 2 ст. ложки соку

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Петрушка - 1 пучок зелені

Перець

Сіль

Directions

1Часник очистити, вимити, розім'яти за допомогою преса.

2Рибу промити, нарізати порційними шматками, натерти сіллю, перцем і часником, залишити на 10 хвилин.

3Зелень петрушки дрібно нарізати (кілька гілочок залишити для прикрашання), змішати з панірувальними сухарями, лимонним соком. Цією сумішшю змастити шматки риби та запікати в попередньо розігрітій духовці 20‑25 хвилин.

4Помідори вимити, нарізати кружальцями. Готову рибу розкласти по тарілках, прикрасити кружальцями помідора та гілочками петрушки.

00:00