Хек з імбиром і морквою

    

11 Березня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Хек - 500 г

Морква - 3 шт.

Цибуля - 1 шт.

Імбир - корінь

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Перець чорний мелений

Олія - 3 ст. ложки

Directions

1Моркву очистити, натерти на крупній тертці. Шматочок кореня імбиру очистити, натерти, змішати з натертою морквою.

2Рибу вимити, очистити від нутрощів, кісток.

3Кістки варити у воді, доки відвар не стане клеєподібним, потім його процідити через сито.

4Філе риби покласти в сковороду, посолити, поперчити. Цибулину очистити, нарізати кільцями, викласти зверху риби, поверх цибулі знову покласти філе риби. Натерта морква та корінь імбиру утворюють верхній шар. Зверху полити рибним відваром, закрити посуд кришкою і тушкувати на маленькому вогні близько 40 хвилин до м'якості риби та випаровування рідини.

5Страва може подаватися гарячою або в холодному вигляді.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00