Хек під соусом

  ,   ,

27 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Хек - 2 невеликі тушки

Печериці - 250 г

Помідори - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Томатна паста - 1 ст. ложки

Петрушка - 100 г

Сіль

Перець чорний

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Directions

1Тушки хека вимити, обсушити, натерти сіллю та перцем і покласти на фольгу, скропити олією. Ретельно загорнути рибу у фольгу, укласти на деко та поставити в духовку. Для рівномірного приготування риби її слід перевертати.

2Поки риба готується, підготувати продукти для соусу: нарізати цибулю та печериці досить крупно. Порізати помідори, зелень.

3Готову рибу зберігати в теплі.

4На олії обсмажити цибулю та гриби. Додати помідори, томатну пасту, розведену кип'яченою водою, посолити та поперчити. В кінці готування додати нарізану петрушку.

5Покласти тушки хека на блюдо та зверху полити соусом. Посипати петрушкою.

00:00