Хек із болгарським перцем і помідорами страви з риби здорове харчування 12 Березня, 2018 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Ingredients Хек - 600 г філе Борошно - 1 ст. ложка Олія - 3 ст. ложки Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки Лимон - 1 шт. (цедра) Перець болгарський - 1 шт. Масло вершкове - 2 ст. ложки Зелень петрушки та кропу - 1 пучок Перець чорний мелений Directions 1З лимона зняти шкірку, ошпарити її окропом, нарізати та пасерувати в нагрітій олії. 2До цедрі додати нарізані болгарський перець і помідор, продовжити тушкувати ще кілька хвилин. 3Рибу вимити, очистити, вийняти нутрощі та кістки. Філе риби розділити на порції, посолити, поперчити, посипати панірувальними сухарями, покласти у тушковані овочі, продовжити тушкувати ще 15 хвилин. 4В кінці готування додати вершкове масло.Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу 00:00