Хек із картоплею і зеленим горошком
Хек із картоплею і зеленим горошком

Хек із картоплею і зеленим горошком

    

4 Червня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Хек - 1 кг

Картопля - 4 шт.

Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.

Зелений горошок - 250 г

Часник - 8 зубчиків

Петрушка - 3 гілочки

Лавровий лист - 1 шт.

Олія оливкова - 6 ст. ложок

Паприка - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Картоплю вимити, очистити і тонко нарізати. У каструлю покласти картоплю, лавровий лист, залити невеликою кількістю води, щоб покривала картоплю, посолити і варити близько 15 хвилин.

2Потім додати філе хека та зелений горошок і варити ще 10 хвилин. Після чого рибу й овочі вийняти з рідини.

3На сковороді нагріти олію і смажити нарізаний часник. Підливою від піджарки часнику полити викладені на блюдо хек і овочі.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00