169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Хек - 1 кг
Картопля - 4 шт.
Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.
Зелений горошок - 250 г
Часник - 8 зубчиків
Петрушка - 3 гілочки
Лавровий лист - 1 шт.
Олія оливкова - 6 ст. ложок
Паприка - 1 ст. ложка
Сіль
Directions
1Картоплю вимити, очистити і тонко нарізати. У каструлю покласти картоплю, лавровий лист, залити невеликою кількістю води, щоб покривала картоплю, посолити і варити близько 15 хвилин.
2Потім додати філе хека та зелений горошок і варити ще 10 хвилин. Після чого рибу й овочі вийняти з рідини.
3На сковороді нагріти олію і смажити нарізаний часник. Підливою від піджарки часнику полити викладені на блюдо хек і овочі.