Хліб апельсиновий хліб здорове харчування, хлібопічка 2 Липня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Сік апельсиновий - 1,25 склянки Масло вершкове - 1 ст. ложка Мед - 2 ст. ложки Сіль - 1 ч. ложка Борошно вищого ґатунку - 3,25 склянки Апельсини - 3 шт. (терта цедра) Дріжджі сухім- 1,5 ч. ложки Насіння соняшнику - 2 ст. ложки (за бажання) Directions 1Налити в хлібопічку свіжовичавлений апельсиновий сік, додати вершкове масло, мед, сіль, борошно, терту цедру та дріжджі. Вибрати програму «Основний хліб», «Норма» або «Білий хліб», натиснути кнопку «Старт». 2Якщо є бажання додати насіння, то їх всипати через 40 хвилин після початку замісу або встановити режим, який передбачає добавки. 00:00