апельсиновий хліб
апельсиновий хліб

Хліб апельсиновий

    ,

2 Липня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сік апельсиновий - 1,25 склянки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Мед - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Борошно вищого ґатунку - 3,25 склянки

Апельсини - 3 шт. (терта цедра)

Дріжджі сухім- 1,5 ч. ложки

Насіння соняшнику - 2 ст. ложки (за бажання)

Directions

1Налити в хлібопічку свіжовичавлений апельсиновий сік, додати вершкове масло, мед, сіль, борошно, терту цедру та дріжджі. Вибрати програму «Основний хліб», «Норма» або «Білий хліб», натиснути кнопку «Старт».

2Якщо є бажання додати насіння, то їх всипати через 40 хвилин після початку замісу або встановити режим, який передбачає добавки.

00:00