Хліб бездріжджовий

    

27 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Масло вершкове - 30 г

Кефір 2,5% - 500 мл

Яйця - 1 шт.

Сода - 1 ч. ложка

Кмин - 1 ч. ложка

Кунжут - 1 ч. ложка

Олія - 1 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1У великій мисці змішати непросіяне борошно з содою, додати вершкове масло, розтерти. Вилити в цю масу кефір, яйце. Ретельно вимішати тісто та сформувати з нього 3 коржі. Посипати їх зверху кмином, кунжутом, викласти у змащену олією та присипану борошном чашу мультиварки. Виставити режим «Випічка» на 50-60 хвилин.

2Дістати хліб з мультиварки, накрити зверху рушником і почекати, поки він охолоне.

00:00