хліб без солі
хліб без солі

Хліб безсольовий

    ,

23 Червня, 2018

155 рецептов для здоровья сосудов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно пшеничне першого ґатунку - 1 кг

Сироватка молочна - 2 склянки

Олія - 10 г

Дріжджі - 20 г

Directions

1Сироватку підігріти до 30‑32°C, розвести в ній дріжджі, додати олію і, поступово засипаючи борошно, замісити тісто.

2Тісто бродить 2,5‑3 години. Через годину після початку бродіння його добре перемішати.

3Готове тісто розділити на дві частини, розкачати у вигляді подовжених батончиків з загостреними кінцями, укласти на деко, змащене олією та витримати при кімнатній температурі 20‑25 хвилин.

4Потім наколоти шпилькою та випікати в розігрітій до 230‑240°C духовці 15‑20 хвилин.

Диета з клітковиню для здоров'я судин

00:00