155 рецептов для здоровья сосудов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Борошно пшеничне першого ґатунку - 1 кг
Сироватка молочна - 2 склянки
Олія - 10 г
Дріжджі - 20 г
Directions
1Сироватку підігріти до 30‑32°C, розвести в ній дріжджі, додати олію і, поступово засипаючи борошно, замісити тісто.
2Тісто бродить 2,5‑3 години. Через годину після початку бродіння його добре перемішати.
3Готове тісто розділити на дві частини, розкачати у вигляді подовжених батончиків з загостреними кінцями, укласти на деко, змащене олією та витримати при кімнатній температурі 20‑25 хвилин.
4Потім наколоти шпилькою та випікати в розігрітій до 230‑240°C духовці 15‑20 хвилин.