Хліб білий з насінням

    ,

3 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs

Ingredients

ВАРІАНТ 1

Вода тепла - 350 мл

Цукор - 1 велика мірна ложка

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Олія - 1 ст. ложка

Борошно вищого ґатунку - 540 г

Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка

Насіння - 5 великих мірних ложок

ВАРІАНТ 2

Дріжджі сухі - 2 маленькі мірні ложки

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 600 г

Сіль - 2 маленьких мірних ложки

Цукор - 2 великі мірні ложки

Вода - 370 мл

Олія - 2 великі мірні ложки

Насіння очищене - 100 г

Directions

1На дно ємності хлібопічки насипати дріжджі, засипати борошном, зверху борошна насипати сіль, цукор, залити водою, додати рослинне масло, воду. У диспенсер покласти насіння (ВАРІАНТ 2). Або викласти по одному компоненти згідно з інструкціями до хлібопічки.

2ВАРІАНТ 1: Включити програму випічки з додаванням родзинок (додати насіння після сигналу) або «Основний» (закласти добавку в кінці замісу), натиснути кнопку пуску.

3ВАРІАНТ 2: Встановити режим випічки з родзинками, розмір XL, корочка середня, час приготування 4 години

ВАРІАНТ 2 - для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00