227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 4 hrs
Ingredients
ВАРІАНТ 1
Вода тепла - 350 мл
Цукор - 1 велика мірна ложка
Сіль - 1 маленька мірна ложка
Олія - 1 ст. ложка
Борошно вищого ґатунку - 540 г
Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка
Насіння - 5 великих мірних ложок
ВАРІАНТ 2
Дріжджі сухі - 2 маленькі мірні ложки
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 600 г
Сіль - 2 маленьких мірних ложки
Цукор - 2 великі мірні ложки
Вода - 370 мл
Олія - 2 великі мірні ложки
Насіння очищене - 100 г
Directions
1На дно ємності хлібопічки насипати дріжджі, засипати борошном, зверху борошна насипати сіль, цукор, залити водою, додати рослинне масло, воду. У диспенсер покласти насіння (ВАРІАНТ 2). Або викласти по одному компоненти згідно з інструкціями до хлібопічки.
2ВАРІАНТ 1: Включити програму випічки з додаванням родзинок (додати насіння після сигналу) або «Основний» (закласти добавку в кінці замісу), натиснути кнопку пуску.
3ВАРІАНТ 2: Встановити режим випічки з родзинками, розмір XL, корочка середня, час приготування 4 години