хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб білий яєчний

    ,

24 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 30 mins
  • Yields: 840 г

Ingredients

Яйця - 2 шт.

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 540 г

Вода - 340 мл

Олія соняшникова - 1,5 великі мірні ложки

Сіль дрібна - 1,5 маленькі мірні ложки

Цукор - 3,5 маленькі мірні ложки

Дріжджі пресовані - 6 г

Directions

1Дріжджі розтерти. До яєць додати теплу воду до зазначеного об'єму (340 мл), потім насипати цукор, сіль, олію. Потім всипати борошно, розтерті дріжджі.

2Включити програму «Основний», корочка темна, час приготування 3 години 30 хвилин, натиснути кнопку пуску.

Для хлібопічки Liberton LBM 05-2

00:00