1У форму для хліба налити вишневий сік. Насипати борошно так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати сухе молоко. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло. У центрі форми зробити в борошні поглиблення, так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.
2Встановити швидкий режим, якщо можливо - «тісто з добавками», «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт». За 5 хвилин до закінчення замісу додати вишню.
3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
В ДУХОВЦІ
1З усіх продуктів, крім вишні, замісити тісто, дати йому піднятися.
2Додати вишню, ще раз вимісити.
3перекласти у форму або на деко, змащені маслом.
4Після вистоювання випікати до готовності при 210 С
5Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння