Хліб вівсяний з яблуком

    ,

25 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 20 mins
  • Yields: 750 г

Ingredients

ДЛЯ ОПАРИ:

Вода - 200 г

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 100 г

Дріжджі сухі - 3 г

Цукор - 10 г

ДЛЯ ТІСТА:

Яблуко терте - 100 г

Олія - 15 г

Вівсяні пластівці - 30 г

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 270 г

Сіль - 6 г

Directions

1ОПАРА: Теплу воду вилити в ємність хлібопічки, потім туди ж додати всі інгредієнти. Включити програму «Заміс» на 3 хвилини. Потім хлібопічку відключити і дати опарі піднятися 30 хвилин.

2Далі додати компоненти для тіста.

3Включити програму «Французький хліб», корочка середня, час приготування 3 години 20 хвилин.

Для хлібопічки Scarlett-400

00:00