Хліб вівсяний «Столовий»
Хліб вівсяний «Столовий»

Хліб вівсяний «Столовий»

    ,

26 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs

Ingredients

Дріжджі - 10 г пресованих свіжих або 1,5 маленькі мірні ложки сухих

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 385 г

Вівсяні пластівці дрібні - 115 г

Сіль - 2 маленьких мірних ложки

Цукор - 1,5 великі мірні ложки

Молоко сухе - 1,5 великі мірні ложки

Масло вершкове або олія - 3 великі мірні ложки

Вода - 310 мл

Directions

1Теплу воду вилити в ємність хлібопічки. Свіжі дріжджі зважити, розкришити і розчинити у воді. Борошно зважити, просіяти прямо в ємність хлібопічки. Вівсяні пластівці насипати зверху. По боках маси зробити поглиблення та рівномірно всипати туди сіль і цукор, сухе молоко, олію або вершкове масло.

2Виставити режим, включити програму «Основний хліб», корочка середня, час приготування 4 години.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00