Хліб гарбузовий

    ,

20 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 850 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 425 г

Борошно кукурудзяне - 75 г

Гарбуз варений - 200 г

Маслянка (пахта) - 110 г

Вода - 3 ст. ложки

Олія оливкова - ​​2 ст. ложки

«Золотий сироп» - 1,5 ст. ложки

Дріжджі швидкодіючі - 1ч. ложка

Насіння гарбуза - 1/2 ст. ложки

Сіль - 1,5 ч. ложки

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1Гарбуз подрібніти, покласти в форму для хліба. Додати маслянку (пахту), воду й олію.

2Насипати пшеничну та кукурудзяну муку так, щоб рідина була покрита повністю. Сироп і сіль помістіти в різні кути форми. У борошні, в центрі форми, зробити невелике заглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

3Встановити основний режим, якщо можливо - «тісто з добавками», «середня скоринка». Натиснути кнопку старт. За 5 хвилин до закінчення приготування тіста додати насіння гарбуза.

4Готовий хліб дістати з форми, остудіти.

В ДУХОВЦІ

1Замісити тісто з усіх продуктів, крім насіння, дати йому піднятися, всипати насіння, ще раз вимісити та перекласти у форму або на деко, змащені маслом.

2Після вистоювання випікати 35-40 хвилин при 210°С

3Готовий хліб дістати з форми, остудіти.

«Золотий сироп» (побічний продукт, що залишається після процесу очищення цукру) можна замінити такою ж кількістю світлої патоки, густим цукровим сиропом або рідким медом.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння

00:00