Хліб горіховий

    ,

26 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Вода - 200 г

Олія кунжутна - 1 ст. ложка

Олія оливкова - ​​1 ст. ложка

Фундук смажений товчений - 50 г

Дріжджі швидкодіючі - 1,5 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложки

Цукор - 1 ч. ложки

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1У форму для хліба налити воду, оливкову і кунжутну олію. Насипати борошно так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати горіхи. У різні кути форми покласти сіль, цукор.

2У центрі форми зробити в борошні поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

3Встановити основний режим, «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт».

4Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

В ДУХОВЦІ

1Замісити тісто з усіх продуктів, крім горіхів, дати йому піднятися, додати горіхи, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.

2Після вистоювання випікати до готовності при 210°С

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин;
в духовці - 45 хвилин + бродіння

00:00