227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
Вода - 315 мл
Патока - 3 ч. ложки
Олія оливкова - 2 ст. ложки
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 425 г
Борошно гречане - 75 г
Молоко сухе - 1,5 ст. ложки
Сіль - 1,5 ч. ложки
Цукор - 0,75 ч. ложки
Дріжджі сухі - 1 ч. ложка
Волоські горіхи - 50 г
Directions
1Завантажити в ємність компоненти, починаючи від рідин (якщо немає інших інструкцій): влити воду, патоку, олію. Борошном рівномірно покрити рідину, додати сухе молоко, у зроблені по кутах поглиблення покласти сіль, цукор, в ямку посередині насипати дріжджі. Якщо в інструкції зазначено, що дріжджі покласти в хлібопічку на самому початку, потрібно поміняти порядок додавання інгредієнтів.
2Виставити програму «Основний» або режим випічки з родзинками, корочку середню. Якщо програма «Основний», то в кінці замісу додати нарізані горіхи. Якщо є режим випічки з родзинками, то горіхи додати після сигналу хлібопічки.