Хліб житній з добавками

    ,

16 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Закваска житня - 500 г

Вода - 240 г

Мед - 1 велика мірна ложка

Сіль - 2 маленьких мірних ложки

Олія - 2 великі мірні ложки

Борошно житнє обдирне - 500 г

Закваска житня - 0,5 маленької мірної ложки

Аграм темний - 0,5 маленької мірної ложки

Клейковина - 0,5 маленької мірної ложки

Суміш «Бородіно» - 3 маленькі мірні ложки

Панифарин - 0,5 маленької мірної ложки

Directions

1Всі компоненти в зазначеному порядку викласти в ємність.

2Виставити режим замісу, виходить густе тісто.

3Потім розділити тісто на 6 частин (по 211 г), вмішати добавки по одній в кожну. Сформувати булочки і викласти їх у форму, дати їм настоятися 3 години.

4Потім включити програму «Хліб з борошна грубого помелу».

5Готові булочки остудити на решітці.

Для хлібопічки Bork

00:00