227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
Закваска житня - 500 г
Вода - 240 г
Мед - 1 велика мірна ложка
Сіль - 2 маленьких мірних ложки
Олія - 2 великі мірні ложки
Борошно житнє обдирне - 500 г
Закваска житня - 0,5 маленької мірної ложки
Аграм темний - 0,5 маленької мірної ложки
Клейковина - 0,5 маленької мірної ложки
Суміш «Бородіно» - 3 маленькі мірні ложки
Панифарин - 0,5 маленької мірної ложки
Directions
1Всі компоненти в зазначеному порядку викласти в ємність.
2Виставити режим замісу, виходить густе тісто.
3Потім розділити тісто на 6 частин (по 211 г), вмішати добавки по одній в кожну. Сформувати булочки і викласти їх у форму, дати їм настоятися 3 години.
4Потім включити програму «Хліб з борошна грубого помелу».