1У форму для хліба налити воду, лимонний сік і олію.
2Насипати суміш борошна так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати сухе молоко. У різні кути форми покласти сіль і цукор. У центрі форми зробити в борошні поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.
3Встановити основний режим, «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт».
4Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
В ДУХОВЦІ
1Замісити тісто, дати йому піднятися, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені олією.
2Після вистоювання випікати 35-40 хвилин при 210°С
3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння