227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 3 hrs
Yields: 900 г
Ingredients
Олія - 1,5 великі мірні ложки
Цукор - 1,5 великі мірні ложки
Вода - 50 мл
Борошно пшеничне - ємність 1 л
Борошно житнє або висівки - 2 ст. ложки (за бажання)
Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки
Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки
Directions
1У ємність налити олію, всипати цукор, влити теплу воду, додати борошно, зробити неглибокі ямки в борошні в різних кутах ємності. В одну ямку всипати сіль, в інше - сухі дріжджі.
2Вибрати програму «Основний», час приготування 3 години. Натиснути кнопку пуску.