хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб «Звичайний» (з додаванням житнього борошна або висівок)

    ,

27 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs
  • Yields: 900 г

Ingredients

Олія - 1,5 великі мірні ложки

Цукор - 1,5 великі мірні ложки

Вода - 50 мл

Борошно пшеничне - ємність 1 л

Борошно житнє або висівки - 2 ст. ложки (за бажання)

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки

Directions

1У ємність налити олію, всипати цукор, влити теплу воду, додати борошно, зробити неглибокі ямки в борошні в різних кутах ємності. В одну ямку всипати сіль, в інше - сухі дріжджі.

2Вибрати програму «Основний», час приготування 3 години. Натиснути кнопку пуску.

Для хлібопічки West

00:00