Хліб з буряком

    ,

23 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 850 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Вода - 170 мл

Буряк - 225 г

Цибуля зелена - 4 пера

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Дріжджі швидкодіючі - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Сіль - 2 ч. ложки

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1У форму для хліба налити воду, рівномірно розподілити натертий на дрібній тертці буряк.

2Додати нарізану зелену цибулю. Якщо в хлібопічці є функція «тісто з добавками», додати цибулю пізніше за звуковим сигналом.

3Насипати борошно так, щоб рідина повністю була покрита нею. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло. У центрі форми зробити в борошні поглиблення, так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

4Встановити основний режим, «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт». При бажанні перед випіканням можна зробити на тесті надрізи.

5Готовий хліб вийняти з форми і охолодити.

В ДУХОВЦІ

1Замісити тісто. Дати йому піднятися, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.

2Після вистоювання випікати хліб 35-40 хвилин при 210 ° С.

3Готовий хліб вийняти з форми і охолодити.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння

00:00