Хліб з з сиром фета і маслинами

    

20 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Prep: 2 hrs
  • Cook: 45 mins
  • Yields: 600 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 350 г

Борошно пшеничне грубого помелу - 25 г

Вода - 210 г

Молоко сухе знежирене - 1 ст. ложка

Маслини без кісточок - 40 г

Сир фета - 50 г

Олія оливкова - ​​1 ст. ложка

Дріжджі швидкодіючі - 1 ч. ложка

Цукор - 1,5 ч. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1У форму для хліба налити воду. Насипати суміш борошна так, щоб вода повністю була покрита нею. Додати молоко. У різні кути форми покласти сіль і цукор.

2У центрі форми зробити в борошні поглиблення так, щоб воно не діставало до води, всипати дріжджі.

3Встановити режим «тісто», якщо можливо - «тісто з добавками». Натиснути кнопку «старт».

4Перед закінченням замісу додати нарізані маслини і подрібнений сир.

5З тіста сформувати кулю, покласти у змащену маслом круглу форму діаметром 18-20 см, накрити тканиною і залишити в теплому місці на 30-45 хвилин для бродіння.

6Верх тіста змастити маслом. Випікати 35-40 хвилин в духовці при 200°С.

7Готовий хліб вийняти з форми, остудіть.

8Подавати з овочевим супом або салатом.

00:00