Хліб з перцем чилі

    ,

22 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 800 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 350 г

Борошно пшеничне грубого помелу - 150 г

Перець чилі - 2-3 шт.

Олія - 1 ст. ложка

Вода - 320 г

Цукор - 2 ч. ложки

Сіль - 2 ч. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Дріжджі швидкодіючі - 1 ч. ложка

Directions

1Перець нарізати, обсмажити на олії 2-3 хвилини, охолодити.

У ХЛІБОПІЧЦІ

1Перекласти перець з маслом в форму для хліба, налити воду. Насипати обидва види борошна так, щоб рідина була покрита повністю. У різні кути форми покласти сіль, цукор, вершкове масло. У в центрі форми зробити в борошні невелике заглиблення, щоб воно не діставало до рідини, і всипати дріжджі.

2Встановити основний режим, «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт».

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

В ДУХОВЦІ

1З усіх продкут, крім перцю, замісити тісто, дати йому піднятися, додати перець, ще раз вимісити і перекласти у форму, змащену маслом.

2Після вистоювання випікати 40 хвилин при 210°С

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння

 

00:00