Хліб з часником на грилі

    ,

10 Серпня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Хліб пшеничний мексиканський (bolillo rolls) - 4 шт.

Масло вершкове нарізане - 1 склянка

Часник сухий подрібнений - 1 ст. ложка

Петрушка свіжа дрібно порізана - 1 ст. ложка

Перець червоний подрібнений - 1-3 ч. ложки

Directions

1У круглому одноразовому контейнері з фольги 20 см змішати масло, часник, петрушку та подрібнений червоний перець.

2Смажити суміш масла без кришки над середнім вогнем 3-5 хвилин або до розтоплення масла (уважно стежити, щоб не підгоріло). Прибрати з гриля.

3Обережно занурити розділені навпіл хлібини в масляну суміш, повертаючи, щоб вона покрила весь хліб. Залишки суміші зберегти.

4Смажити хліб без кришки 1-2 хвилин або доки не підсмажиться, повертаючи один раз.

5Для подачі занурити підсмажений хліб у залишки масляної суміші.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size0,5 булки
Calories305 калорій
Sodium280 мг
Protein4 г
Cholesterol61 мг
Total Fat24 г
Saturated Fat15 г
Total Carbohydrates20 г
Dietary Fiber1 г