Хліб з чорносливом

      ,

20 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 950 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 1,5 склянки

Борошно цільного зерна - 1,5 склянки

Вода - 1,25 склянки

Патока темна - 3 ч. ложки

Чорнослив - 1 стакан

Молоко сухе - 1 ч. ложка

Кориця мелена - 2 ч. ложки

Дріжджі швидкодіючі - 2,5 ч. ложки

Повидло яблучне - 1 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ:

1У форму для хліба налити воду, патоку, повидло. Насипати суміш борошна так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати сухе молоко. У різні кути форми покласти сіль, корицю.

2У центрі форми зробити в борошні поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

3Встановити основний режим, якщо можливо - «тісто з добавками», «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт». За 5 хвилин до закінчення замісу додати дрібно нарізаний чорнослив.

4Готовий хліб дістати з форми і охолодити.

В ДУХОВЦІ

1З усіх продуктів, крім чорносливу, замісити тісто. Дати йому піднятися, додати чорнослив, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.

2Після вистоювання випікати хліб до готовності при 210°С.

3Готовий хліб дістати з форми і охолодити.

00:00