Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб квасний житньо-пшеничний

    ,

25 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 30 mins

Ingredients

Дріжджі сухі - 2 маленькі мірні ложки або 1 пакетик (11 г)

Борошно житнє - 390 г

Борошно пшеничне - 150 г

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Цукор - 1,5 великі мірні ложки

Олія - 1 велика мірна ложка

Квас - 400 мл

Directions

1На дно ємності хлібопічки насипати сухі дріжджі. Потім додати житнє, пшеничне борошно, цукор і сіль, квас, олію.

2Виставити програму «Житній хліб», час приготування 3 години 30 хвилин.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

11 г дріжджів (вміст пакетика) підходить для 1 кг борошна для тіста легкого, пористого або для 500 г борошна для тіста важкого, менш пористого, такого як житнє.

00:00