Хліб «Кисломолочний швидкий» хліб здорове харчування, хлібопічка 22 Травня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 2 hrs 15 mins Yields: 780 г Ingredients Борошно житнє обдирне - 200 г Борошно пшеничне вищого ґатунку - 250 г Солод сухий - 15 г Вода - 35 мл окропу для заварювання солоду Ряжанка - 300 г Сіль - 2 маленьких мірних ложки Дріжджі сухі - 8 г Олія (кунжутна, кукурудзяна, лляна, конопляна тощо) - 1 велика мірна ложка Directions 1Солод заварити окропом, потім остудити до температури тіла. Ряжанку зігріти при кімнатній температурі. Солод змішати з ряжанкою, посолити. 2У ємність хлібопічки засипати дріжджі, потім просіяти борошно безпосередньо над ємністю, влити суміш солоду і ряжанки, зверху налити олію. 3Виставити програму «Швидкий», час приготування 2 години 15 хвилин. Включити хлібопічку.Для хлібопічки Panasonic-02 00:00