Хліб молочний
хліб здорове харчування, хлібопічка
10 Травня, 2018
227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
ВАРІАНТ 1:
Молоко - 1 склянка
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 3 склянки
Сіль - 1 ч. ложка
Цукор - 2 ст. ложки
Молоко сухе - 2 ст. ложки
Масло - 2 ст. ложки
Дріжджі - 2 ч. ложки
ВАРІАНТ 2:
Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка
Борошно пшеничне - 400 г
Сіль - 1 маленька мірна ложка
Цукор - 1 велика мірна ложка
Масло вершкове - 1 велика мірна ложка / 15 г
Молоко - 260 мл
ВАРІАНТ 3:
Молоко - 260 мл
Масло вершкове - 50 г
Сіль - 1 маленька мірна ложка
Цукор - 2,5 великі мірні ложки
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 400 г
Дріжджі пресовані - 8 г
Directions
1Всі складові викласти в ємність відповідно до інструкцій.
2ДЛЯ ВАРІАНТУ 2 (Panasonic SD‑2501): На дно форми висипати сухі дріжджі (можна використовувати пакетик сухих дріжджів, розрахований на 500 г борошна). Зверху висипати пшеничне борошно, посолити, додати цукор, налити молоко, покласти вершкове масло.
3ДЛЯ ВАРІАНТУ 3 (Brand 3801): На дно ємності налити молоко, розкришені дріжджі, борошно, вершкове масло, сіль і цукор.
4Встановити програму «Основний», запустити хлібопічку.
5ДЛЯ ВАРІАНТУ 2 (Panasonic SD‑2501): розмір М, корочка темна, час приготування 4 години 5 хвилин. Включити хлібопічку.
Для хлібопічок Panasonic SD-2501, Brand 3801 та інших
Час приготування:
ВАРІАНТ 1-2 - 4 години 5 хвилин
Вага:
ВАРІАНТ 3 - 750 г