хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб молочний

    ,

10 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

ВАРІАНТ 1:

Молоко - 1 склянка

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 3 склянки

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор - 2 ст. ложки

Молоко сухе - 2 ст. ложки

Масло - 2 ст. ложки

Дріжджі - 2 ч. ложки

ВАРІАНТ 2:

Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка

Борошно пшеничне - 400 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Масло вершкове - 1 велика мірна ложка / 15 г

Молоко - 260 мл

ВАРІАНТ 3:

Молоко - 260 мл

Масло вершкове - 50 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 2,5 великі мірні ложки

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 400 г

Дріжджі пресовані - 8 г

Directions

1Всі складові викласти в ємність відповідно до інструкцій.

2ДЛЯ ВАРІАНТУ 2 (Panasonic SD‑2501): На дно форми висипати сухі дріжджі (можна використовувати пакетик сухих дріжджів, розрахований на 500 г борошна). Зверху висипати пшеничне борошно, посолити, додати цукор, налити молоко, покласти вершкове масло.

3ДЛЯ ВАРІАНТУ 3 (Brand 3801): На дно ємності налити молоко, розкришені дріжджі, борошно, вершкове масло, сіль і цукор.

4Встановити програму «Основний», запустити хлібопічку.

5ДЛЯ ВАРІАНТУ 2 (Panasonic SD‑2501): розмір М, корочка темна, час приготування 4 години 5 хвилин. Включити хлібопічку.

Для хлібопічок Panasonic SD-2501, Brand 3801 та інших

Час приготування:
ВАРІАНТ 1-2 - 4 години 5 хвилин

Вага:
ВАРІАНТ 3 - 750 г

00:00