227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 3 hrs 50 mins
Yields: 800 г
Ingredients
Сироватка - 250 мл
Олія оливкова - 1 велика мірна ложка
Цукор - 1 велика мірна ложка
Молоко сухе - 2 великі мірні ложки
Сіль - 1 маленька мірна ложка
Борошно 1-го гатунку - 400 г
Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка
Кунжут - 1 маленька мірна ложка
Directions
1Засипати все компоненти в ємність в тому порядку, як в рецепті, починаючи з рідин. У ємності сухе молоко змішати з сироваткою до однорідного стану, додати цукор і сіль. Дріжджі насипати в кінці.
2Встановити програму «Французький хліб», корочка світла, час приготування 3 години 50 хвилин.
3Після сигналу хлібопічки насипати кунжут і спеції.
4За 5 хвилин до випічки змастити тісто молоком і посипати кунжутом зверху.