хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб «Обідній»

    ,

28 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs 5 mins

Ingredients

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 600 г

Сіль - 2 маленьких мірних ложки

Цукор - 2 великі мірні ложки

Олія - 2 великі мірні ложки

Вода - 370 мл

Дріжджі - 2 маленькі мірні ложки

Directions

1Викласти сухі інгредієнти (крім сухих дріжджів) в ємність хлібопічки. Потім влити воду та олію. Помістити сухі дріжджі в диспенсер.

2Поставити ємність в хлібопічку. Вибрати програму «Основний», розмір XL, корочка темна, час приготування 4  години 5 хвилин, запустити хлібопічку.

3Після сигналу про готовність хліб залишити остигати на решітці.

Для хлібопічки Panasonic SD-2502

00:00