оливковий хліб
оливковий хліб

Хліб оливковий (з маслинами)

    ,

24 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вода - 210 мл

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 350 г

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Дріжджі сухі - 1 ч. ложка

Маслини чорні без кісточок - 50 г

Directions

1На дно ємності вилити оливкову олію і воду, потім по порядку інші компоненти (борошно всипати так, щоб воно закрило рідину). У різних місцях зробити невеликі поглиблення, туди додати сіль, цукор, в центральне поглиблення - дріжджі.

2Вибрати програму, запустити хлібопічку.

3Коли заміс закінчиться, тісто вийняти, розкачати, посипати нарізаними маслинами, знову замішати, розкачати, зробити кілька паралельних надрізів у центрі. Закрити рушником, дати піднятися в 2 рази.

4Форму з тістом поставити в духовку, розігріту до 200°С, випікати 20 хвилин.

5Потім хліб вийняти, покласти на решітку, скропити водою і дати охолонути.

00:00