227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
Вода - 260 мл
Вершки - 3 ст. ложки
Борошно пшеничне вищого ґатунку - 400 г
Борошно перлове - 115 г
Цукор - 2 ч. ложки
Сіль - 1 ч. ложка
Дріжджі сухі - 2 ч. ложки
Насіння гарбузове або соняшникове - 2 ст. ложки
Directions
1У ємність хлібопічки спочатку влити воду та вершки, потім додати решту продуктів за списком з рецепту (борошно засипати так, щоб рідина повністю закривалася борошном). У різних кінцях ємності зробити поглиблення, туди покласти цукор, сіль, в центральне поглиблення всипати дріжджі.
2Поставити програму «Тісто», за кілька хвилин до закінчення замісу додати насіння.
3Після закінчення процесу тісто вийняти, розкачати, прикрити плівкою і дати йому піднятися 30‑40 хвилин.
4Потім присипати тісто борошном, зробити поперечний надріз, залишити ще на 10 хвилин.
5Розігріти духовку до 200°С, в неї поставити форму з тестом і пекти близько 20 хвилин до появи золотистої скоринки.
6Потім випічку вийняти, залишити остуджувати на решітці.