Хліб перловий з насінням

    , ,

16 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вода - 260 мл

Вершки - 3 ст. ложки

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 400 г

Борошно перлове - 115 г

Цукор - 2 ч. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Дріжджі сухі - 2 ч. ложки

Насіння гарбузове або соняшникове - 2 ст. ложки

Directions

1У ємність хлібопічки спочатку влити воду та вершки, потім додати решту продуктів за списком з рецепту (борошно засипати так, щоб рідина повністю закривалася борошном). У різних кінцях ємності зробити поглиблення, туди покласти цукор, сіль, в центральне поглиблення всипати дріжджі.

2Поставити програму «Тісто», за кілька хвилин до закінчення замісу додати насіння.

3Після закінчення процесу тісто вийняти, розкачати, прикрити плівкою і дати йому піднятися 30‑40 хвилин.

4Потім присипати тісто борошном, зробити поперечний надріз, залишити ще на 10 хвилин.

5Розігріти духовку до 200°С, в неї поставити форму з тестом і пекти близько 20 хвилин до появи золотистої скоринки.

6Потім випічку вийняти, залишити остуджувати на решітці.

00:00