хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб «Приємний»

    ,

11 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Yields: 1 кг

Ingredients

Яйця - 2 шт.

Вода - 400 мл

Борошно пшеничне - 600 г

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Цукор - 4 маленькі мірні ложки

Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки

Directions

1Яйця збити з водою. У ємність хлібопічки вилити спочатку суміш яєць і води, потім висипати борошно з сіллю і цукром і в останню чергу додати дріжджі.

2Включити програму «Білий хліб».

Для хлібопічки Kenwood BM 350

00:00