хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб «Пушинка»

    ,

8 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 20 mins
  • Yields: 750 г

Ingredients

Молоко 1,5% - 170 мл

Борошно біле - 320 г

Сіль - 2/3 маленької мірної ложки

Цукор - 2 великі мірні ложки

Масло - 2 великі мірні ложки

Молоко сухе - 1 велика мірна ложка

Дріжджі - 1,25 маленької мірної ложки

Поліпшувач борошна - 1 маленька мірна ложка

Directions

1Спочатку залити рідину, потім додати масло. У борошно додати поліпшувач. Рідину засипати борошном з покращувачів, по краях ємності насипати сіль, цукор, сухе молоко. В середині зробити поглиблення і насипати туди дріжджі.

2Вибрати програму «Білий хліб», час приготування 3 години 20 хвилин, натиснути кнопку пуску.

Для хлібопічки Delta DL 8002b

00:00