227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Молоко - 250 мл
Олія - 2 ст. ложки
Цукор - 2 ст. ложки
Сіль - 1 ч. ложка
Молоко сухе - 1,5 ст. ложки
Дріжджі - 1,5 ч. ложки
Борошно пшеничне - 475 г
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Мак - 100 г
Мед - 4 ст. ложки
Молоко - за потребою
Directions
1НАЧИНКА: Зварити разом всі компоненти, дати охолонути.
2Покласти все компоненти в ємність за інструкцією.
3Вибрати режим «Тісто», натиснути на «Пуск» («Старт»).
4Після закінчення програми тісто дістати, розділити на 4 частини, розкачати. На кожен пласт рівномірно викласти начинку, скрутити в рулети, викласти в ємність.
5Вибрати програму «Випічка» та запустити хлібопічку.