227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 4 hrs
Yields: 750 г
Ingredients
Дріжджі - 1,5 маленькі мірні ложки сухих або 10 г свіжих
Борошно пшеничне - 500 г
Сіль - 1 маленька мірна ложка
Цукор - 1 велика мірна ложка
Олія - 1 велика мірна ложка або
Масло вершкове - 30 г
Вода - 330 мл
Молоко сухе - 1,5 великі мірні ложки
Directions
1Воду та олію вилити на дно ємності хлібопічки. Свіжі дріжджі розкришити у воду, перемішати, зверху насипати борошно, цукор, сіль, посипати сухим молоком.
2Виставити програму «Основний», розмір L, колір скоринки середній, час приготування 4 години. Натиснути пускову кнопку.