хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб пшеничний на кожен день

    ,

19 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs
  • Yields: 750 г

Ingredients

Дріжджі - 1,5 маленькі мірні ложки сухих або 10 г свіжих

Борошно пшеничне  - 500 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Олія - 1 велика мірна ложка або

Масло вершкове  - 30 г

Вода - 330 мл

Молоко сухе - 1,5 великі мірні ложки

Directions

1Воду та олію вилити на дно ємності хлібопічки. Свіжі дріжджі розкришити у воду, перемішати, зверху насипати борошно, цукор, сіль, посипати сухим молоком.

2Виставити програму «Основний», розмір L, колір скоринки середній, час приготування 4 години. Натиснути пускову кнопку.

Для хлібопічки Panasonic SD-2501

00:00