Хліб пшенично-житній з соняшниковим насінням «Соняшник»

    , ,

31 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

ДЛЯ ОПАРИ:

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 150 г

Вода - 300 г

Дріжджі сухі - 3 г

Цукор - 1 ст. ложка

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 250 г

Борошно житнє - 50 г

Олія кунжутна або лляна, конопляна, соняшникова, оливкова тощо - 25 г

Сіль - 9 г

Насіння соняшнику - 20 г

Насіння льону - 20 г

Directions

1ОПАРА: У ємність хлібопічки налити підігріту (20 секунд прогріву в мікрохвильовці) воду, потім насипати борошно, дріжджі, цукор. Виставити заміс на 3 хвилини.

2Потім дати опарі настоятися 20 хвилин.

3Включити програму «Французький хліб», корочка середня, час приготування 3 години 20 хвилин.

4Насіння обсмажити на сухій сковороді, перемішуючи. Насіння додати по сигналу.

5Готовий хліб остудити на решітці під рушником.

Для хлібопічки Scarlett-400

00:00