Хліб пшенично-житній з соняшниковим насінням «Соняшник» хліб здорове харчування, мікрохвильова піч, хлібопічка 31 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients ДЛЯ ОПАРИ: Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 150 г Вода - 300 г Дріжджі сухі - 3 г Цукор - 1 ст. ложка ДЛЯ ТІСТА: Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 250 г Борошно житнє - 50 г Олія кунжутна або лляна, конопляна, соняшникова, оливкова тощо - 25 г Сіль - 9 г Насіння соняшнику - 20 г Насіння льону - 20 г Directions 1ОПАРА: У ємність хлібопічки налити підігріту (20 секунд прогріву в мікрохвильовці) воду, потім насипати борошно, дріжджі, цукор. Виставити заміс на 3 хвилини. 2Потім дати опарі настоятися 20 хвилин. 3Включити програму «Французький хліб», корочка середня, час приготування 3 години 20 хвилин. 4Насіння обсмажити на сухій сковороді, перемішуючи. Насіння додати по сигналу. 5Готовий хліб остудити на решітці під рушником.Для хлібопічки Scarlett-400 00:00