Хліб пшенично-житній з цибулевою добавкою хліб здорове харчування, хлібопічка 1 Квітня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Борошно пшеничне - 280 г Борошно житнє - 100 г Вода - 250 мл Пиво - 30 мл Олія - 1 велика мірна ложка Цукор - 2 великі мірні ложки Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка Суха цибуля або часник - 2 кубика Directions 1Налити в ємність воду, олію, далі - борошно, цукор, сухі дріжджі. Розім'яти цибулеві кубики (можна використовувати нарізану суху цибулю), насипати зверху. 2Виставити програму «Традиційний хліб», час приготування 3 години 40 хвилин, натиснути кнопку пуску. 3Через 15 хвилин після початку замісу додати пиво. 4Після закінчення готування залишити в хлібопічці на 1 годину.Для хлібопічки Kenwood BM 450 00:00