Хліб сирний (з імбиром)

    ,

25 Лютого, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Yields: 750 г

Ingredients

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 400 г

Молоко - 125 г

Вода - 125 г

Дріжджі свіжі - 7 г

Сир твердий тертий - 60 г

Масло топлене - 20 г

Цукор - 1 велика мірна ложка

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Імбир мелений - 1 щіпка

Directions

1У ємність хлібопічки налити воду та молоко. Зверху викласти натертий на крупній тертці сир, розм'якшене вершкове масло, поверх них - борошно. В різні місця в поглиблення покласти сіль, цукор, імбир, в центральне поглиблення розкришити дріжджі, засипати зверху борошном.

2Встановити режим «Основний», включити хлібопічку.

3Готовий хліб остудити на решітці.

Для хлібопічки Bork

00:00